Translate

Η Αριδαία από το βουνό των Προμάχων.

(All rights reserved©Aridaiaplace)
Η Αριδαία κάτω από τα σύννεφα

Την Τρίτη το απόγευμα είχε υγρασία στην Αριδαία και η μέρα φαινόταν ατελείωτη, η πόλη δεν μπορούσε να μας κρατήσει. 

Επιλέξαμε να ανεβούμε στους Προμάχους, να πάρουμε λίγο αέρα, να αλλάξουμε παραστάσεις, να αλλάξουμε διάθεση. Καθώς ανηφορίζαμε, η υγρασία άρχισε να υποχωρεί. 

Ο δροσερός αέρας του βουνού ακουμπούσε τα πρόσωπά μας χαρίζοντάς μας μια αίσθηση ανακούφισης. Η βαριά ατμόσφαιρα της πόλης έδωσε τη θέση της σε ένα πανέμορφο τοπίο, με μαγευτική θέα

Φτάνοντας στην κορυφή, νιώσαμε σα να αγγίξαμε τον ουρανόΗ απεραντοσύνη του τοπίου, η δροσιά του βουνού και η γαλήνη της φύσης μάς γέμισαν με ζωντάνια και αισιοδοξία.

 Αποδράσαμε από την υγρασία της πόλης και γίναμε μάρτυρες μιας απόκοσμης ατμόσφαιρας με την επαρχία κάτω από τα σύννεφα! Η θέα ήταν μαγευτική, με τα σύννεφα να απλώνονται ως εκεί που χάνονται τα μάτια μας στον ορίζοντα.  

Ήταν μια εμπειρία που μας έφερε πιο κοντά στη φύση και μας θύμισε την ομορφιά της απλότητας.

All rights reserved©Aridaiaplace

Πολιτικές

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί. Ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε να αφήσετε ένα μήνυμα! Μας αρέσει να διαβάζουμε τα σχόλιά σας. Θα προσπαθούμε πάντα να ανταποδίδουμε την επίσκεψή σας. Υποβάλλοντας το σχόλιό σας, αποδέχεστε ότι αυτό και τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με αυτό (π.χ. όνομα χρήστη ή πραγματικό όνομα, συνδεδεμένο προφίλ στο Google/Wordpress) θα μεταδοθούν στους διακομιστές της Google. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό στη δήλωση προστασίας δεδομένων μου και στη δήλωση προστασίας δεδομένων της Google. Όλες οι εικόνες καθώς και οι αφηγήσεις έχουν πνευματικά δικαιώματα που ανήκουν στον δημιουργό και προστατεύονται από διεθνείς και εθνικούς νόμους. Αν αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε κάποια φωτογραφία και δε θέλετε παρακαλούμε ενημερώστε μας να την κατεβάσουμε. Για οτιδήποτε θέλετε να αναπαραγάγετε μπορείτε να επικοινωνήσετε.